Активности

Activity stream for all registered members at Мотори.ком.мк форум.

 1. Danilo Stankovik - KROKO liked alekkela-onak's post in the thread форумџиска вожња во прва третина од 2017.

  бунар петрол: [IMG] маврово [IMG] галичник [IMG] 6-те мотори од скопје што тргнаа. двата што ни се приклучија одпосле, заборавив да...

  26 Apr 2017 во 14:36
 2. Danilo Stankovik - KROKO attached a file to the thread Препорака за добар скутер.

  [ATTACH] Значи одговорот е на место;)

  generic-toxic-50-2007-moto.jpeg 26 Apr 2017 во 14:25
 3. Danilo Stankovik - KROKO liked Shoster's post in the thread Препорака за добар скутер.

  Gore pogreska sum napisal 4t baram 50cc 2t motor

  26 Apr 2017 во 14:25
 4. Слаткоја replied to the thread форумџиска вожња во прва третина од 2017.

  Сигурен сум дека сте си поминале убаво, форумџиските вожњи стално биле почеток на убави работи. Здравје нареден пат ако сум тука доаѓам...

  26 Apr 2017 во 12:12
 5. stefan cbr125r liked alekkela-onak's post in the thread форумџиска вожња во прва третина од 2017.

  бунар петрол: [IMG] маврово [IMG] галичник [IMG] 6-те мотори од скопје што тргнаа. двата што ни се приклучија одпосле, заборавив да...

  26 Apr 2017 во 10:51
 6. Shoster replied to the thread Препорака за добар скутер.

  Gore pogreska sum napisal 4t baram 50cc 2t motor

  26 Apr 2017 во 09:24
 7. Trninka liked alekkela-onak's post in the thread форумџиска вожња во прва третина од 2017.

  бунар петрол: [IMG] маврово [IMG] галичник [IMG] 6-те мотори од скопје што тргнаа. двата што ни се приклучија одпосле, заборавив да...

  26 Apr 2017 во 08:29
 8. fenomenmk liked alekkela-onak's post in the thread форумџиска вожња во прва третина од 2017.

  бунар петрол: [IMG] маврово [IMG] галичник [IMG] 6-те мотори од скопје што тргнаа. двата што ни се приклучија одпосле, заборавив да...

  26 Apr 2017 во 00:54
 9. Danilo Stankovik - KROKO replied to the thread Повелете со мене....

  Можеби единствена маана е што заради климата има релативно кратка мото сезона.

  26 Apr 2017 во 00:23
 10. Ruben has a new avatar.

  26 Apr 2017 во 00:21
 11. Danilo Stankovik - KROKO liked Gogo's post in the thread Повелете со мене....

  Швајцарија е прекрасна! Кога не врне дожд и нема снег ;) И најубаво е шо моторџиите се гледаат како рамноправни учесници во сообраќајот!...

  26 Apr 2017 во 00:14
 12. riki replied to the thread Regal Raptor NAC25.

  Не го запознав [emoji4] Зборев само на телефон пошо го имаше огласено моторот,ама како да кажуваше прикаски за моторот,а баш прегледав на...

  25 Apr 2017 во 23:14
 13. Gogo replied to the thread Повелете со мене....

  Швајцарија е прекрасна! Кога не врне дожд и нема снег ;) И најубаво е шо моторџиите се гледаат како рамноправни учесници во сообраќајот!...

  25 Apr 2017 во 22:54
 14. zlatkoristevski replied to the thread форумџиска вожња во прва третина од 2017.

  Ништо мене ме нема тука, :D Sent from my iPhone using Tapatalk

  25 Apr 2017 во 21:56
 15. nikola_bb liked Gogo's post in the thread Повелете со мене....

  Добар денннн, еве мал преглед на кратко пладневно возење... [MEDIA]

  25 Apr 2017 во 20:51
Loading...