Мотори.ком.мк форум

  1. Претставување

   Нов возач? Или едноставно нов си на сајтот? Повели, напиши некој збор за себе.

   Теми:
   39
   Мислења:
   350
   Последно: Здраво друштво Speedfight4, 20 May 2017
  2. Мото клубови

   Место за претставување на мото клубови. Објави, соопштенија, фотографии од собири, странски клубови...

   Теми:
   3
   Мислења:
   26
  1. Мото настани

   Родендени на клубови, собири, журки..

   Теми:
   22
   Мислења:
   223
  2. Патеписи

   Репортажи од патувања на нашите моторџии низ целиот свет

   Теми:
   14
   Мислења:
   169
  3. Мото почетоци

   Малку историја и по некоја пожолтена црно-бела фотка. Македонските мото почетоци....

   Теми:
   3
   Мислења:
   66
  4. Викенд возења

   Кој бил, каде бил, со кого бил, што видел, како си поминал на викенд возењето...

   Теми:
   12
   Мислења:
   266
   Последно: Викенд вожњи dare532, 12 Aug 2016
  1. Сервис

   Сите прашања и одговори поврзани со сервис на моторите

   Теми:
   42
   Мислења:
   975
   Последно: Проблем со лифан 200цц не прима Pane24, 23 Jun 2017 во 22:27
  2. Опрема и делови

   Дискусија за мото опрема и делови за мотори

   Теми:
   42
   Мислења:
   477
   Последно: M4 GP izduv Boomer, 18 Jun 2017
  3. Слики и видеа

   Фотки и видеа од мотори, место за се што мислите дека е интересно да се сподели

   Теми:
   17
   Мислења:
   197
   Последно: Слика што ја направивте денес! Pane24, 25 Jun 2017 во 15:15
  4. Општо

   Општа дискусија за мотори

   Теми:
   95
   Мислења:
   1.684
   Последно: kawasaki ninja 250r ili honda cbr 250r Mac, 17 Jun 2017
  5. Мото спорт

   Дискусија за секакви мото трки и вести од мото спортот
   Теми:
   5
   Мислења:
   27
   Последно: MotoGP 2016 kolestepanov, 13 Apr 2016
  1. Сервис

   Сите прашања и одговори за сервис на скутери

   Теми:
   22
   Мислења:
   210
   Последно: Problem so yiying BojanGSI16v, 26 Nov 2016
  2. Опрема и делови

   Дискусија за мото опрема и делови за скутери

   Теми:
   6
   Мислења:
   78
  3. Слики и видеа

   Фотки и видеа од мотори, место за се што мислите дека е интересно да се сподели

   Теми:
   2
   Мислења:
   28
  4. Се за скутерите

   Општа дискусија за скутери

   Теми:
   11
   Мислења:
   60
  1. Прашања, поплаки, пофалби, желби..

   Место за прашања поврзани со форумот, поплаки, желби...се што ви лежи на душа, овде.

   Теми:
   11
   Мислења:
   63